Turen går til Beijing, Kina på konfirmationsturen

Som du måske nåede at se på min Instagram – så gik den famøse og mega spændende konfirmationstur til… BEIJING i Kina :)  Beijing,Kina - Maj 2018

UDEN tvivl et stort ønske fra Laura at opleve Beijing (igen) da hun blot var 4 år, sidst vi besøgte Kina kunne hun ikke huske detaljerne.
Så hendes ønske var at tage den nærmeste familie med til den anden siden af jorden – og vise dem en lille smule af, hvorfor VI elsker at rejse i asien.

Turen vi har foretaget varede henover 7 dage og for mig var det en fin periode/antal dage til at se Beijing by, område og de store seværdigheder.
Vi kunne sagtens have brugt meget mere tid i Kina – men så havde vi også bevæget os uden for Beijing by.

Hele turen var jo en stor surprise – og selvom vi med store sommerfugle i maven dagen før, pakkede vores kufferter og gjorde klar, så blev det også en stor surprise for familien.
Aftalen var klar – vi skulle alle mødes i Kastrup lufthavn k. 15.00 – med baggage til en lun ferie og det betød et tøjhint om shorts og vindjakker.

I lufthavnen fik vi let og hurtigt rejsende og bagage skilt ad (så vi kunne tjekke den ind ;) uden nogen så destinationen) og det gik som smurt.
Desværre havde vi en lille krise allerede tidligt i forløbet i lufthavnen, for på vores boardingkort stod begge vores fly – Kastrup -> Stockholm og Stockholm -> Beijing.
Vi aftale hurtigt, at planen måtte holde så længe den kunne.

Laura fik hurtigt fortalt, at hun ALTID havde ønsket sig at se Stockholm og jublen ville ingen ende tage! Hun havde selv hjulpet med at lave et program for turen som blev delt ud – og de snakkede og snakkede.. glædede sig til at opleve Stockholm.
…. holey shit! tænkte jeg … hvad faen gør vi, hvis de nu synes Beijing er langt væk ?!

Turen gik igennem security, og i Kastrup skal man selv scanne sit boardingkort – F U C K!
Nå.. der var ikke mere at gøre – vi delte boardingkortene ud og gik igennem … Bip-bip-bip-bip-bip og så kom spørgsmålet ” Skal du ikke bare have dem igen ? ” og bum.
Så stod jeg der med 11 boardingkort i hånden og folket småsnakkede og slentrede videre som intet var sket.
Vi trak lige vejret en ekstra gang – INGEN opdagede noget ?!  PERFEKT  ♥️

Vores flyver var 20 min forsinket og vi begyndte ærligtalt at blive lidt presset for at nå den næste i Stockholm. Men vi skulle ombord og BUM.
Den kære farmor fik brudt isen med et “Sig mig.. er der ikke 2 flyvere på den her billet?!?”  og Laura smilede bare kæmpe stort til hende.
Så bredte et mix af glæde – panik og stor forundring sig alligevel i flokken – Beijing, Kina blev en virkelighed <3
Det var simpelthen så fed en oplevelse og følelse da det blev afsløret og vi nu endelig efter måneders planlægning, snakke og hemmeligheder kunne få lov at fortælle den “rigtige” plan.
Afsted det gik med flyveren – det tog sin tid :( og vi ankom desværre 20 min. senere til Stockholm end planlagt og det betød vi nu pludselig kom 5 min forsent til vores Kina flyver – Boardingen var lukket.. vi kom for sent.

FUCK! at om booking af 4 billetter kan være svært – så prøv lige med 11, når du står i Stockholm. Afsted til SAS skranken og hun havde (heldigvis) en plan klar til os.
Turen blev 15 timer længere :( og så skulle vi en tur over Doha
Der var intet alternativ, så den tur det blev. Qatar Airlines - Doha airport

For turen i helhed betyder det nu, at vi i stedet for at ankomme kl. ca 9 om formiddagen vil lande kl. 00.20.
Vi fløj så Kastrup -> Stockholm -> Doha -> Beijing  på turen til Kina.

Alle flyveturene gik sådan set rigtig fint, det var længere end forventet, og 6 timers ventetid i Doha tilskød en følelse af tidsspilde vi ikke helt havde med i planerne.
Men humøret var højt og håndbagagen fyldt med chokolade og snoller der blev købt på SAS´s regning ;) Der var faktisk ingenting at klage over ♥️

Vi var nu på vej – uden hemmeligheder – og med en FANTASTISK følelse i maven.
Det kan KUN blive 6 fantastiske dage foran os….

 

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>