Dagen før dagen…

FlyvemaskineturSÅ er det eddermame ved at være nu – som i NU

I morgen er der afrejse – spændingen skal udløses, og vi skal helt sikkert have fundet nogle fine forklaringer frem :)   For – i morgen (tirsdag)  kl. 15.00 er der mødetid.
Mødestedet er Kastrup lufthavn og så afgang for hele holdet på 11 personer ! 

Selvom vi er klar – så klar som vi kan blive pt. Så er der dælme sommerfugle i maven nu. Det er for sent at fortryde – springe fra – ændre meninger eller tro, vi skal vente en dag ekstra.  Turen er planlagt !

Vi kan sagtens nå at lave små justeringer på selve turen, så låste er vi heldigvis ikke med planlægningen.
MEN! Det er en fed plan – fuld af oplevelser, spænding, sammenhold, sjove detaljer og ikke mindst, en tur efter Lauras ønsker.
Hun har været en stor del af planlægningen, undersøgt hvad hun gerne ville se/opleve mv og det her – det bliver en FANTASTISK TUR !

Hooold nu op, der er blevet gættet og spurgt meget de sidste dage, for hvad skal der egentlig i kufferten? skal den være håndbagage-venlig? skal der håndklæder med? Hvad med salt og peber til eventuel mad? Skal valutaen være euro – eller noget andet?

Uanset – så bliver det her en oplevelse for livet ♥️

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>