Hej fra Praslin, Seychellerne <3

Kan du mærke sommervarmen hvor du er ? – det håber jeg ;) For her hvor vi er, er temperaturen nogenlunde 28 grader døgnet rundt… og en tilpas variation af høj sol, overskyet og en lille brise i perioder.
P E R F E K TSolbrille genskind på Praslin  //Picture by @ ByAnnette.dk

Vi bor pt. på Praslin, en mellemstor ø i øgruppen af Seychellerne.
Rejseplanen siger 5 overnatninger her og efterfølgende rejser vi til øen La digue hvor vi også har 5 overnatninger ventende.

Kort info om Praslin og øerne omkring (så skal du nok få en håndfuld feriebilleder liiiige om lidt…) så er øen den anden største i øgruppen, og i følge en lokal taxamand, er der kun 4 øer med fast beboelse : Praslin, La Digue, Mahé (hovedøen) og en lille ø Curieuse.

De øvrige omkring læggende øer er enten øde (og bliver kun brugt til at sejle turister mv på) eller også er der 1-2 hoteller, hvor de lokale så sejler derud, med arbejde til formål.

Her på Praslin er en stor del af øen dækket af klipper og regnskov – tyk, tilgroet regnskov med alt der tilhørende.. derfor, er der opstået et natur reservat Vallée De Mai, der er et Unesco World Heritage center.Regnskov på Praslin   //Picture by @ ByAnnette.dk
Pointen med beskyttelsen er, at sørge for at regnskoven i sær får lov at bestå, da der på Praslin gror en hel speciel type palmetræer. Coco de mer er den mest kendte – og frøene er verdens største plantefrø, selve træets palmebladene kan blive op til 6 m brede og 14 m lange og DET er de inde i Vallée De Mai !
Udover det, er parken er også det eneste tilholdssted for den stærkt true papegøje “Black parrot” …. I hvert fald i følge parken… men vi har mindst 1 af den sorte papegøje boende i baghaven ;)

Naja med coco de mer   //Picture by @ ByAnnette.dk

Udover det, vil jeg blot sige øen er rummelig – hyggelig og FYLDT med gode bademuligheder, selvom jeg personligt ikke er den største vandhund, så er både mand og børn! Vi har alle dagene kunne finde en let tilgængelig strand, uden ret mange mennesker ved blot at holde ind til siden :) DET er da ferie !
Den mest besøgte strand er Anse Lazio, denne besøgte vi vores aller første dag og faktisk også igen i dag.
Stranden er lang og flot – med plads til alle, uden man er som sild i en tønde :) Desuden omkranset af et flot stengærde, der giver god tryghed for bølger mv.

Jeg har pt taget 440 billeder….. men jeg vil “nøjes” med at vise dig de aller bedste fra de sidste dage <3Strandløven på Praslin   //Picture by @ ByAnnette.dk

Anze Lazio stran   // Picture by @ ByAnnette.dkOverblik over Praslin strand  // Picture by @ ByAnnette.dk

Livet er herligt, når det byder på denne slags oplevelser.

Har du en plan om en tur syd på denne sommer?

Blog Hilsner //Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>