Den der småbippende halvsure ting…

agenda-1938203_1920

Kan du huske dengang tiden var en anden? – kan du huske, da vi havde tid til at vågne langsomt op, og se morgen-tv med kaffekoppen i hånden?
….. hold op hvor var det en fed tid :)

Selvom livet forandre sig hver eneste dag – så savner jeg sgu nogengange den simple tid… dengang, hvor selv et valg om dagens sko, eller om man “gad” stå ud af sengen for at gå i skole var dagens største beslutning.
Ærligtalt, så var det sgu da tider :)

Grunden til de små-sentimentale tanker om dengang bunder i et lille kig i min kalender.. Den småbippende halvsure ting, der konstant hærger både mobil og bærbar!
Grunden til kalenderens gadskab forstår jeg egentlig til fulde – for hold da op en plan den lille utaknemmelig dims skal holde styr på!
Faktisk, kan jeg selv blive helt rundtosset af at se alle de ting, der kan ende i min kalender bare indtil nu i år, er der indsneget – en par og 20 møder, indkøb, 4 forskellige messer, et par ture til Århus, en skøjteaftale, et par ansættelser, samtaler og opfølgninger, fødselsdags salg i shoppen og et selvfølgelig et par spise aftaler med fantastiske samarbejdspartnere… og endda med et kig på en nøgen mand i mens!

Hvorfor er det egentlig man kan lade sådan en lille kalender-satan forfølge ens liv? – Jeg tænker bare, hvem faen havde for 20 år siden troet, man skulle lade sit liv total styre af sådan en lille lort af elektronik?!  HVOR ER MIN MIT MORGEN TV, tænker jeg bare nogen gange ?!
Gud hvor dagene for tiden kan være kvælende – min to-do liste vokser med mere end jeg kan indhente og der er 1.000 ideer inde i hovedet der gerne vil ud.
Kan du huske dengang, hvor man havde tid til at gøre lige det man havde lyst til? – da maden blev serveret, tøjet vasket af sig selv og den aller største udfordring på en lørdag, ofte bestod af valget mellem bytur eller sofa og snoller :)
…. hold da kæft det var tider!

Selvom jeg ved, jeg kan så meget mere – opnå mere – stile højre …. så blir jeg sgu udfordret lige pt… udfordret på min tålmodighed og den halvsure kalender, hvor jeg føler mig forpligtet til t følge med ;)

Bare for at toppe den ikke-eksisterende tid op, så ser jeg frem til en mindre sviptur til Milano – bare lige en enkelt overnatning og et vigtigt møde :)
Så har hotellet bare at vise sig fra sin flotte side… jeg skal jo være der én hel nat :D :D

Kan du huske den tid? – den tid, hvor der var plads til det hele?
Hvorfor faen er det, man som voksen ikke engang imellem bare hopper i de dumme vandpytter, synger til himlen og gynger så højt man kan?
Det er vel for faen det, livet også handler om :)

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>