Når lyset brænder ud… og den sidste dans er danset <3

Studiet-dans

Laura har igår måtte sige “farvel” til hendes første kærlighed – hendes bedste fritidsaktivitet og ikke mindst… en hel masse skønne venner.
Desværre have den elskede danseskole ´Studiet` sidste danseuge :(  Det har uden tvivl budt på en blandet uge – alt har fået frit løb – tårer, glæde, op ture og nedture.
I sær Laura har været så vild med at danse hos Studiet… hun har ELSKET den udfordring hun har fået – grebet den med kærlighed og knubs.

Jeg knus-elsker hvordan hun har taget imod dansen – og selvom man kan få for mange flik-flak, spins og trin henover stuegulvet… heeele tiden! Så er der ingen tvivl om, jeg også kommer til at savne de små historier, opvisninger og ønsket om, at forstå træningen.

Studiet-danseteam

Danseskolen “Studiet” har hele tiden været drevet af underviseren – Sabine
Hun har uden tvivl opnået meget kærlighed, forståelse, respekt og ikke mindst status hos rigtig mange af danserne.
Flere af Lauras veninder danser på nogle af de samme hold som Laura – at opleve den sorg der ramte dem, da nyheden som lukningen kom ud var overvældende…
Udover at de selv mistede noget af deres kæreste – så var de mindst ligeså fokuseret på “hvad med Sabine?” og tanken om, at hun skulle forsvinde ud af deres liv, når den sidste dans var danset var uden tvivl ubærlig – og har virkelig givet anledning til mange tårer <3

Jeg håber, alle danserne fra Studiet kommer godt videre – og, at Sabine altid vil vide, hvor elsket og stærkt et forbillede hun har været for alle disse mennesker.
Hun alene, var en grund til, Laura og veninderne ikke missede en dansetræning – den gensidige respekt og forståelse hun skabte i det trykke dansemiljø, er noget jeg for evigt vil være hende taknemmelig for.

I går var alle danserne samlet til en fælles afslutning og ikke mindst, et sidste farvel til det danse-frirum der var i Studiet

Jeg håber nu blot, at den kærlighed de alle har haft til dansen vil gøre dem endnu stærkere til, at søge nye udfordringer.
Og ikke mindst, håber jeg, Sabine ved, hvor meget godt hun har gjort for de unge mennesker igennem de sidste år :)

Laura sørgede for en stor, farverig buket – fyldt med kærlighed til Sabine :)

Blomst-StudietDer er vidst ingen tvivl om, når man er 12 år og oplever sådan et “brud” så kan det næsten trække sammenligninger til den første rigtige kæreste der pludselig forlader en – den form for kærestesorg, der næsten ikke kan overskues, den slags, man aldrig rigtig kan tro på går væk igen og klares med rigtig mange tårer, snoller og dynen i sofaen…..

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>