Noget om en brækket arm –

VI ER LANDET! Efterårsferien er for alvor skudt igang.

IMG_6100

Mauritius er uden tvivl fantastisk – omend vi landede meget sent om aftenen, og det hele var buldrende mørkt.
Flyveturene herned gik som de skulle :) vi fløj Hamborg (6 timer) –> Dubai (4 timers vente)  –> Mauritius (6 timer)  Den første flyver var okay-ish omend gammel og næsten fuld funktionel ;) Når 2 flyver, var en nyere Airbus A380-800 så forventningerne var højere, end til første flyver. Vi blev dog ikke positivt overrasket :) Men pigerne var glade – spiste og sov… Så går tiden bare bedre.

På øen Mauritius bor ca 1,2 mio mennesker og øen er ca 80% af Fyns størrelse. Midt på øen findes bjerget  “Piton de la Petite Rivière Noire” at 828 metres.
Som bjergets navn antyder, er sproget på Mauritius meget fransk inspireret – deres lokale sprog “ Creole ” lære alle hjemmefra og i skolerne undervises de i både fransk og Engelsk.
Det er altid lidt spændende, når vi løber ind i en af de lokale – eller en, der arbejder på hotellet, for de prøver sig frem med 1-2 sprog, inden de helt lander på Engelsk.
Til gengæld, kan de alle sproget flydende :) Så det er nemt at få hjælp, spørge om vej mv.

Jeg ved jo godt, det du egentlig kom efter, var nogle fede billeder af landet ;) Så mon ikke jeg kan finde det frem.
Mauritius En mærkelig-mærkelig frugt/grøntsag vi fandt i supermarkedet “Angive” – vi har endnu ikke kunne finde ud af, hvad det faktisk er.

Mauritius-gekko Et firben, der bor lige ude foran vores hus – den ligger nærmest på lur…. indtil nu, er teorien, den gerne vil med ind i huset ;)

 

Naja på Mauritius Naja ved poolen – hold da op hvor den pige bare ELSKER vand :) Så hun blev så glad, da hun opdagede poolen.

Mauritius - The Heritage Village Vores egen pool + overdækket terasse :) Det er da så absolut hyggeligt, at kunne sidde i skyggen og nyde børnene hygge i poolen <3[/caption]

Gekko på Mauritius Fantastisk fyr – der undeholdt os længe ude på terassen, den fangede fluer og natsværmere :) Er du gal nogle mooves sådan en fyr har ;)

Til vores villa (der er på et golf resort) høre en personlig golfvogn til :) lad mig bare sige… pigerne er V I L D E!
Faktisk, kunne vi alle let få et par gode timer ud af, at suse rundt hernede på de små lukkede veje/stier i vores golfvogn :) Det er simpelthen så hyggeligt – og vi får set så mange fine fugle, blomster og dyr tæt på.

The Heritage Villa - Mauritius - Golf vogn VORES golfvogn :) Som vi kan suse rundt i – ude og hjemme, inde og ude :) Den er simpelthen så fin.

Alle billeder mv. i dette indlæg er fra vores første hele dag hernede, så mon ikke, jeg når at vise endnu flere frem ;)

Hvis der er noget du rigtig gerne vil vide eller se – så skriv endelig herunder :) Så er jeg ret sikker på, jeg kan fixe – fotografere eller finde ud af det.

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>