Når jeg bliver rig… tanker fra en 6årig

Naja har i en laaaang periode sagt “når vi bliver rige…” eller “Hvis vi bliver rige skal vi….” og jeg har altid tænkt økonomisk – dermed har jeg også forsøgt at sige  “Man kan altid drømme – og med håb kommer man langt” tfx.
Ikke at hun ligefrem forstår det brede perspektiv i en alder af 6 – hun er noget mere materialistisk… aka jeg troede der skulle kolde kontanter på bordet :)

MEN! De sidste uger har tonen skiftet til “Når jeg bliver rig vil jeg hjælpe…” og i retningen af “Hvis HAN var rig, ville han…”  og ja, hun peger på folk imens.
Det gik langsomt op for mig, at Naja ikke kun ser rigdom i cool cash….
Hvis der er noget hun tænker på, er det hendes medmennesker og den føromtalte mand, var faktisk en herre vi mødte i gågaden… han var mindre hensynsfuld over for et barn han fulgtes med :) og den komplette sætning var ” Hvis HAN var rig, ville han have bedre tid til at forklare sig…”

Det viser sig, min datter – i en alder af 6 år, har lært rigdom ikke kun kan opgøres i mønter (selvom de også er gode at have ;) ) Nej, rigdom er også kærlighed for sin næste, omtanke for ens medmennesker og ikke mindst det, at hjælpe andre :)

Hold op hun er en sød størrelse lige nu…. og det giver ind imellem et par sjove blikke når hun i en kø i Bilka udbryder “Sig mig – er DU rig?!” til den person foran der står og småbrokker sig til kassedamen over køens længde……..

byannette_blog_familieliv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er dit barn også rig på kærlighed ? – Jeg tror, vi “voksne” ofte kan lære så meget af en mere logisk børnetankegang……

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>