Det blir jo koldt nu…

Uhh… det er dælme begyndt at blive småkoldt nu… i sær om morgenen og jeg kan mærke vi ligefrem overvejer at finde striklufferne frem igen – pueha!

Det betyder også, jeg så småt er igang med at planlægge hvad husets 2 prinsesser mangler i vintergarderoben…. selvom jeg/de nok ikke er den aller hurtigste til at få hverken flyverdragt, skibukser eller vinterjakke i brug… så skal det jo indkøbes :)
Vi er dog startet op på efterårets mange gode, lune sager… blandt andet er begge børns strømper blevet sorteret ud – og alle dem, der så er for små har jeg erstattet med nye uld/bomulsstrømper.
Jeg syntes det er et fantastisk mix og er sikker på, ulden omkring tæerne sparer os for en snotnæse hist og pist ;)

Fuzzies_Uld_logo
Vi har en del af vores favorit strømpemærke – MP strømper i sortimentet i uld/bomuld men også prøvet de fine nye fra Fuzzies…

Naja er i sær ret vild med de bløde farver Fuzzies strømperne fåes i så det lokkede lidt.

 

Noget af det, jeg fra et vaskesynspunkt, syntes er aller sejes er, at der står størrelse indbroderet under foden på allle strømperne fra Fuzzies – det betyder, det er SÅ meget lettere lige at skimte strømperne og få dem parret rigtigt :)
(… og så skal jeg måske ikke sige, at jeg også vælger 3-4 par i samme farve, så makkerne ikke bliver helt så let væk fra hinanden :D )

Hvorfor vælge strømper i uld/bomuld ?

Jeg vælger mixet af uld/bomuld i Fuzzies strømper for at opnå en god comfort i en blød bomuld mod huden samt den god effekt af ulden på ydersiden.
Personligt er jeg vild med uldens evne til at lune, være svedtransporterende i de varme vinterstøvler – men jeg ved også mine børn ikke er så vilde med den ene uld ind mod huden.

fuz

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>