Konfirmation om hjørnet… JEG har den sejeste datter

Som du måske husker, så er min ældste – Laura en stærk og selvstændig pige med hendes egen meninger og holdninger.
Det betød blandt andet at vi havde en snak om konfirmation? Tanker og tro  – det var super sundt og Laura endte naturligvis med at tage en god beslutning, hun selv står ved.

Laura - Konfirmant

Hun skal nemlig konfirmeres – naturligvis i en flot hvid kjole, med hvide sko – en flot denimjakke og fine negle. Hendes dag er planlagt…. men det bliver langt fra en “normal” konfirmation med suppe – steg og is :)
For hun skal ikke holde stor fest… hun skal måske ikke engang have gaver.

Laura har nemlig valgt, at invitere vores aller nærmeste med i kirken til konfirmation – og så tager vi 11 personer med på en oplevelsesrejse, i stedet for at holde stor fest.
Faktisk, ville hun hellere end gerne droppe alt andet end kirken … for at få en oplevelse for livet med hendes aller nærmeste familie.
DERFOR har jeg verdens sejeste datter ♥️

Vi ender med, at holde en lille sammenkomst for vores nærmeste familie på dagen – bare et par timer til en lille bid brød og hygge :)   og så dribler Laura faktisk til hendes venindes konfirmation …. HVEM vil også gå glip af ens venindes fest?

Så jeg blev så glad, da jeg læste en artikel om vilde konfirmations forventninger som denne om alle de vilde ekstra ting nogle konfirmander forventer.
Jeg ved, at vi ikke ender i sådan en situation med datteren denne gang… at vi kan nyde en afslappet dag med forhåbentlig hygge, grin og en afslappet atmosfære for et par timer.

Når det kommer til gaver, kan man godt sige at Laura selv har valgt hendes gave fra os … den her planlagte tur bliver ret så vild og det er udelukkende hendes egen eventyrlystne mavefornemmelse der gør det ♥️

JEG glæder mig – både til at se min store pige stråle på hendes dag i kirken.. og ikke mindst, når hun skal fortælle hvor turen går hen :) ;)

 

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

2 tanker om "Konfirmation om hjørnet… JEG har den sejeste datter"

  1. Pingback: Jeg har ikke været helt ærlig.... | byAnnette.dk - Personlig blog

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>