Studiet danseshow – Anno 2016

IMG_2699Et vellykket besøg på Tobakken igår, bød på endnu et fantastisk danseshow fra Studiet ! Laura har igen været med på danseholdet, og i år var showet absolut også vellykket.

500+ håbefulde gæster havde købt billet inden showet startede og der var fuld gas fra start til slut.
Sommerfuglene i maven kom i fuld flor, da datoen nærmede sig – Laura summede uden tvivl af spænding, glæde og overraskelser…
De sidste måneders øvelser, prøvelser og tvivl skulle stå sin prøve.

Selvom showet var mere “mørkt” end sidste år og der var meget focus på de voksne/showholdene fremfor de mellem og yngre elever  - Så indeholdt det den gode kombination af overraskelser, godt lysshow og perfektion af koordinering.

IMG_2701

IMG_2923 IMG_2958 IMG_2965

IMG_2970

Denne dansesæson har været lidt ekstra speciel for Laura, for hun har hjulpet hendes danselære, Sabine, med det yngstehold.
Så de søde børn på 4-6 års holdet, har Laura haft glæden af, at danse sammen med.
Mit indtryk er, at hun har nydt det – taget lidt ekstra ansvar og ikke mindst, glædet sig over, at kunne være til hjælp.

Helt som sidste år, har Laura danset, sprunget rundt og nydt hendes dans – det er uden tvivl hendes fristed :) Heldigvis, har hun et par gode veninder der har delt hendes glæde ved dansen.

Det betød også, at den gode Sabine valgte at trække Laura frem på scenen og gav hende en flot gave som “tak for hjælpen” – Laura blev SÅ glad og overrasket :) Det var så fint og Laura fik den fineste bluse i gaven :)
Sabine har heldigvis et hav af gode veninder, venner og familie der har hjulpet hende med showet, backstage mv.
Det betyder alt, for sådan et stort program, at have et godt opland og det er klart mit indtryk, Sabine har det sådan.

Måske du kan huske, vi også var afsted sidste år.? Ellers, kan du se billederne fra Studiets første danseshow fra mit tidligere indlæg

Mon dit barn også har en god fritidsaktivitet ?

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>