Japan Dag 6 og 7 – Narita og hjemrejse :(

Så er det tid til de sidste feriedage i Japan
Endte med at slå de 2 dage sammen – da vores flyvetur hjem ikke ligefrem er stof til en længere roman ;)

Vores 6 dag i Japan gik med transport fra Kyoto by til Narita – lufthavnsbyen udenfor Tokyo via tog.
Vi havde ikke ligefrem travlt med at komme videre da Narita “bare” er en lufthavnsby – så vi tjekkede ud fra hotellet så sent som muligt og valgte at gå en tur i byen inden vi ville tage toget videre.
Vi er aktive geocachere så det skulle også nås i byen ;) heldigvis fandt vi et par skatte i byen så vi fik Kyoto på kortet.

Da vi kom tilbage til hotellet tog vi shuttlebus direkte til togstationen – perfekt! og turen gik til Narita.

Vi ankom og tog direkte til hotellet der denne gang blot var tiltænkt som en seng for natten. Da vi have besøgt Naita på vejen ud vidste vi der lå et center ikke så langt fra vores hotel – så vi endte der for at få mad og proviant til hjemturen…
Det endte dog et helt andet sted ;)
Inde i dette center lå er nemlig en spillehal for børn – det vil sige man veksler nogle penge til poletter og kan så spille forskellige spil for disse.

Laura har tydeligvis en lille ludoman gemt i sig og faldt pladask for et spil hvor man kaster mønter i og skal have dem til at skubbe hinanden sammen og ud til en – og hun var som med alle andre spil top heldig til det
På et tidspunkt vandt hun jackpotten og fik 250 poletter udbetalt – så vores ” ja lad os kigge ind” blev til 2½ timers spil :) Laura var oppe at køre hele tiden!

byannette_0001(6)

Vi gik glade og trætte i seng efter oplevelsen i spillehallen.

Dag 7 i Japan gik med hjemrejse.

Desværre ikke en voldsom spændende dag – men enorm hyggelig! Vi stod tidligt op og tog direkte i lufthavnen, vi skulle nå flyveren hjem!
Det er herfra en flyvetur på 10 timer til Amsterdam – 1½ times ventetid – og 1 times flyvetur til Hamborg hvor pigernes farmor og farfar henter os.

Flyveturen hjem gik enormt fint – igen – vores piger er super gode til at flyve og affinder sig hurtigt med den lille plads de hver i sær har og får sovet det de kan.
Tidsforskellen er +7 timer så vores første flyvetur på 10 timer er “kun” 3 timer på uret :) Så der skal soves nogle timer for at indhente forskellen….
Jeg vil tro, pigerne sover 4-5 timer af flyveturen

Ombord på vores KLM flyver får Naja en super sød taske/pung med små aktiviteter – perfekt til hendes tegneglade væsen!  Til gengæld blev hun noget mopset da hun på skærmen pludselig spottede at flyvemaskinen fløj DIREKTE henover Danmark og mente bestemt piloten måtte gøre en undtagelse og sætte os af undervejs :)  byannette_0004(4) byannette_0003(4)

 

Ellers er vi landet godt hjemme og nyder der er plads til weekend inden arbejdsdagen igen skal igang.

Har du nydt sommeren – og haft ferieplaner måske? 

 Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>