Daiso – 100yen butikken

Efter vores besøg i Hiroshima midtby og masser af indtryk blev vi enige om at give pigerne en oplevelse af en anden kaliber…

Vi tog undergrundstoget til Yokogawa station – her finder man nemlig en spændende butik “Daiso”… en butik hvor alt koster 100yen.. svarende til ca 5,5 dansk krone og det er ikke småting man kan finde derinde!
Butikken her er en af de største – hele 7 etager med utrolig mange små og store ting :)

byannette_0007byannette_0002(4)

byannette_0001(5)

byannette_0005(2)byannette_0006(1)byannette_0004(3)

Det er absolut ikke småting man kan finde i Daiso butikkerne – der er også tøj, sko, legetøj, kurve til div dimser, plaster, makeup og meget, meget mere!

Alt i alt en butik pigerne (og jeg) sagtens kunne gå helt amok i – og nok ville være perfekt til en “vi skal til børnefødselsdag” gaven!

Pigerne fik også lov at handle en kurv fuld af ting og sager – se høsten herunder :) Der mangler vidst lidt for de stak hurtigt af med noget af det….
Tænk sig… 5.5 kr pr del/pakke !

byannette_0006

Vi endte med at bruge ca 2.000 yen i butikken hvilket så svarer til ca 115 danske kroner for alt på billedet.

Jeg vil blot råde ALLE til – kommer du til Japan.. så kig efter en Daiso! Det er en oplevelse at gå rundt i sådan en butik og se alle de ting man kan få for så på penge.

Efterfølgende tog vi tilbage på hotellet og begyndte at gøre klar til rejsedag i morgen – vi skal med expresstoget til Kyoto :)

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>