Dag 2 i Japan – Narita Express – Hiroshima – held med værelset ;)

Vores dag 2 i Japan ugen :)

Dagen i dag er mest brugt på transport.. Vi har taget turen fra Tokyo til Hirochima med Narita Express toget. Turen tager ca 6 timer hvor vi skal med 2 forskellige tog.

Pigerne så meget frem til tog turen, hyggen og ikke mindst provianetringen inden turen – den del klarede de også til UG :)

byannette_0001 Tværs igennem toget gik en sød pige med en proviant vogn – helt som i “gamle dage” når DSB pigen kom med kaffe mv. – pigerne fik selvfølgelig kigget vognen efter og købt et par ting til turen.
Toget fungere super fint til de længere strækninger i Japan og som nævnt havde vi sørget for en uge billetten “Japan Rail pass” – via Japanspecialisten.dk
Så det fungerede super fint.

byannette_0002Igennem landet så vi en hel masse af de klassiske japanske huse – det er fordelen med tog som transportmiddel, man ser alligevel en del af landet, byggestile mv.

Noget pigerne dog hurtigt opdagede var vasetøj – næsten alle terasser og altaner indeholdt en eller anden mængde af vasketøj!

Naja udbrød hurtigt ” Det er fordi i dag er vaskedag!!”  - selvfølgelig!

Ankomst til Hiroshima og indtjekning på hotellet.

Vi ankom til Hiroshima som planlagt og gik direkte til det hotel vi havde udset os, vi havde dog ikke booket et værelse på forhånd da de kun havde rygerværelser ledigt. Situationen endte til vores fordel :) for de havde kun et twin-room ledigt der var ryger – så de valgte at tilbyde os en en suite på 21 etage ( aller øverst) til samme pris, så der var plads til os alle 4 og i et ikke-ryger værelse.
PERFEKT!

byannette_0007

Udsigten fra hotellet

Planen er nu at få noget aftensmad, nyde hotellet og vores fine store suite – og få de sidste detaljer på plads til i morgen, hvor vi skal på rundtur i Hiroshima by og få lidt japansk atombombe historie under huden.

Aftenen bruger vi på at spise på hotellet i en lounge der tilhører de 2 øverste etager (det betyder gratis snack og drikke) og så en tur i hotellets indendørs pool.

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>