Biograftur – Eventyret om Askepot

I går eftermiddags var vi en tur i biografen – vi var inde og se Eventyret om Askepot

Eventyret om Askepot

Billedet er lånt af IMDb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filmen var selvfølgelig en genfortælling/fortolkning af historien om Askepot der mister sine forældre og efterfølgende skal bo hos hendes stedmor og 2 mindre søde stedsøstre.

Selve filmen var utrolig flot lavet og den fangede så absolut pigerne på 6 og 10 – faktisk, vil jeg sige Naja på 6 måske var måske en lille kende for lille…. hun forstod den sagtens og så hele filmen, men fællede også en stille tåre eller 2 da “Askepot” fik besked om at hendes far desværre var gået bort.

Eventyret omkring prinsen der ledte efter sin prinsesse med glasskoen var perfekt – en ny fortolkning af måden han leder efter sin prinsesse og opdager hende i huset ved stedmoderen (og i filmen, uden at hakke hverken hæl eller tå) fandt de selvfølgelig hinanden.

Pigerne har efterfølgende snakket meget om filmen, historien og ikke mindst det at “vær tapper” og “vær kærlig” som Askepots mor beder hende om være, lige inden hun dør.

Filmen var et absolut hit og vi skal helt sikkert se den igen  :)

Hvad har du sidst set i biografen?

Blog hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>