Sengetøj – inspiration

Jeg elsker sengetøj! Det er noget man aldrig kan få for meget af.
Faktisk! Har jeg på loftet gemt begge pigers første sengesæt sammen med det sæt tøj de havde på hjem fra sygehuset <3

Jeg har netop set de mange nye sæt sengetøj til børn Nørgaard Madsens har sendt ud – så flotte!

Norgaard madsens sengetøj

Sættene på billedet koster ~ Baby 199,95 // Junior 299,95 // Voksen 499,95

Disse 6 modeller er absolut blandt favoritterne.. og jeg ville egentlig ønske, jeg havde en fin babydyne at betrække med de fine farver :)

Jeg er dog ret sikker på, både de fine fuglehuse samt mariehøner i højre hjørne af billedet ender her hjemme på Najas dyne.

Udover flotte farver på sengetøjet fra Nørgaard madsens så er kvaliteten også i top – faktisk så er der ikke mange der ved det, men alle sengesættene fra Nørgaard Madsens syet på danske systuer ! :) Det er da et kæmpe plus i forhold til at sikre danske arbejdspladser og dansk produktion.

Jeg har forsøgt at lege lidt med tanken om, hvilke sæt der kunne være interessante hvis nu en lille ny igen skulle have sit første sæt sengetøj – skulle jeg vælge noget andet end de fine farver, skulle det være et skønt sæt i en klassisk babyfarve som disse

madsen

De er da alt for søde til en lille ny dreng/pige ELLER måske en, man ikke kender kønnet på :)

Er du sådan en som mig, der ikke kan få sengetøj nok? kan man ikke altid liiiige bruge et sæt mere? ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>