Julemarked på Gram Slot – med pyrus!

I dag er hele dagen blevet brugt på Gram Slot – fantastisk sted! Vi drog derned 5 piger – min mor, min søde svigerinde (der også har bloggen frkstubba.dk) og selvfølgelig mine 2 piger…

Vi har alt i alt haft en rigtig god dag – omend jeg havde forventet liiiidt mere “jul” i de forskellige salgs boder  så var det rigtig hyggeligt og bestemt et sted vi skal besøge igen en sommerdag!
Omkring slottet var vi igennem en masse boder, der var desværre også ret mange andre mennesker der skulle besøge julemarkedet lige idag ;) Men vi kom da rundt.
Vi fik set en masse forskellige ting og sager – jeg har forsøgt at ligge lidt ekstra vægt på selve juledelen af standene, selvom der også var meget meget andet.

Gram-julemarkedUdover selve standene var der også et lille område med ponyridning, marsvin og kaniner – rigtig hyggeligt.

Show og autograf fra Pyrus!

Pigerne er vilde med Pyrus! og faktisk var det hovedårsagen til, vi tog til Gram Slot… de vidste det dog ikke ;) Så da vi endelig kom ind og de fik at vide at kort efter ville Pyrus lave show var de helt oppe at køre.
Gram Slot have lavet et rigtig fint børneområde nok nærmere (voksne forbudt område) så alle børnene kunne se Pyrus og showet – fantastisk!
Vi fik set det hele og efterfølgende fik pigerne autograf og billede med Pyrus. Det var dog lidt kaotisk og jeg håber de tænker over det til næste gang. Det gav desværre lidt asen og masen da Pyrus sad i et hjørne af scenen (mast) og forsøgte at nå alle børnene – phew! MEN pigerne fik deres autograf og billede – så stolte :)

Gram-slot-pyrus

Jeg er helt sikker på, vi også besøger Gram Slot Julemarked næste år :) Det var en rigtig hyggelig tur.

TAK til Gram Slot & Pyrus for at gøre vores søndag til en hyggelig pigetur.

————————————-
Husk! Du kan følge med på Instagram www.instagram.com/byannettedk

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>