Pyrus – Årets julekalender 2014

Her hjemme er der gået total ” det er snart jul” i det hele…  En af årsagerne er helt klart den julekalender tv2 viser i år – “Pyrus – Alletiders julemand” Laura på 10½ kan huske den (og har den på dvd)  og Naja på 6 år er bare vild med alle kanter af Pyrus – hans ideer, frækhed og ikke mindst hans væremåde.
Vi har flere af julekalenderne på DVD og de er klart kommet frem, efter de opdagede han kommer til december.

Så vidt jeg kan læse hos TV2 har de udover den alm. låge kalender også lavet en app. der kan hentes til telefon og tablet (ikke gratis) og med denne, få meget mere sjov ud af kalenderen der så pludselig bliver et brætspil med de forskellige låger.

Julekalender Pyrus 2014

Jan Linnebjerg som Pyrus. (Foto: Søren Hartvig / TV 2).

Hjemme hos os har Pyrus film altid være lig hygge… Det betyder også de øre hængende sange ofte bliver nynnet, sunget  og skrålet et sted i huset :)

Både pigerne og jeg glæder os til den familiehygge der følger med, når vi troligt skal se Pyrus, Kandis & Gyldengrød hver eneste aften på TV 2 kl. 20.00

For at kickstarte pigernes Pyrus feber forsøger jeg at planlægge et besøg til Gram Slot Julemarked på søndag d. 16/11 hvor Pyrus optræder hele 2 gange :) Jeg ved Naja ville ELSKE det.

Køb Pyrus julekalenderen og støt et godt formål på dansk jord.

Personligt havde vi købt julekalenderen uanset – men det, at TV 2 tænker på andre – på børn, de har brug for det ekstra tilskud og overskud betyder mere end man aner.
Alt overskudet fra salget af lågekalendrene til TV 2 julekalendere går hvert år til Julemærkefonden og dermed de fire danske julemærkehjem.
Det betyder alt for børnene på julemærkehjem, at de kan støttes og vejledes til en sundere hverdag der er fri for fx mobning.

Er du klar til julehyggen i december måned?
og er pyrus også en stor del af det, der betyder “jul” for dine børn? :)
————————————————–

vil du gerne følge bedre med? – så find bloggen Kidszone på facebook eller instagram 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>