Ny lampe til vores hall

Lampe2

Jeg har en forkærlighed for kobber <3
…. og vi har længe, længe ledt efter en flot – stilfuld lampe til vores hall. Med en portion held, fik kombineret dem begge til vores fine nye lamper i hallen :)

Med 4½ meter til loftet har det været en udfordring at finde en flot lampe, der gav “fylde” til rummet – uden at fylde for meget, rundt ved trappen.
Desuden er der åbent hele vejen op til loftet, og dermed kan man se den fra alle sider/vinkler – altså, det skulle også være en lampe, der var pæn oppe fra.
Jeg synes det er lykkedes! Jeg bliver glad så det bobler som rød sodavand i maven, når jeg kigger på den…. også selvom det føles som om, den kigger tilbage, med alle de genspejlinger :D

Når man ved, hvilken halv-tam lampe vi havde hængende i vores hall før, så får den nye fine kobber boble endnu mere kærlighed :)

Før billede oppefra, med den gamle lampe: Lampe6

Og den fine nye kobber:

Lampe3
Armen se lige hvor den pynter :)

Det kostede næsten blog, sved og tåre at få lampen op.. for den er ikke født med så lange ledninger, som vi havde brug for…
Derfor, måtte vores altid søde elektriker ændre lidt på konstruktionen og forlænge ledningerne, så den kunne hænge helt fint – lige der, på sin plads :)

Jeg er glad… sukkerglasur på nybagtkringle glad :)

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: 
Facebook
//
Instragram

2 tanker om "Ny lampe til vores hall"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>