Buzzador – Storytel

Jeg har simpelthen sådan optur på – jeg er netop blevet udvalgt som buzzer for Storytel.
Tænker umiddelbart, det falder perfekt med ferie, afslapning og liiiidt for mange timer i en flyvemaskine både ud og hjem

Buzzador - Storytel - ByAnnette.dk blog

I mit søgen på information om Storytel har jeg spottet alle de mange gode børnebøger de også har som lydbøger! Jeg forestiller mig, det kunne være perfekt til vores krudtugle på 7 år til turen mod Australien :)
Faktisk elsker hun en god bog – men det er første gang, hun stifter rigtig bekendskab med lydbøger.

Storytel – e-bøger og lydbøger i lommen.

I en verden som vi alle lever i i dag, går tingene stærkt – de fleste af os får slet ikke løst den bog vi egentlig gerne ville… eller fulgt med, om yndlings forfatteren har udgivet endnu en god krimi.  Derfor er Storytel perfekt! – Du kan via appen læse et udvalg af e-bøger og lytte til et stort udvalg af lydbøger.
Storytel konceptet foregår via et abonnement, hvor du hver eneste måned betaler for medlemskabet – til gengæld har du fri adgang til alle bøger og lydbøger fra både pc og tablet/mobil.

Jeg er vild med konceptet bag børnebøgerne i sær.
Det er nemt at komme igang med at bruge Storytel – og du kan let gemme bøger på mobilen til offline brug. Jeg er allerede fan!

Faktisk spottede jeg lige på deres side, du kan afprøve det gratis i 14 dage – måske det var en idé til din kommende ferie eller weekend?
Prøv Storytel her 

Vi er i hvert fald her hjemme super glade for, at få lov til at afprøve appen :)

Kender du Storytel – eller en af de andre, lignende services?

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>