Navneskifte på bloggen :)

Tid til forandringer…

Jeg kunne mærke det – og det kunne du garanteret også :) … mit blog “hjemsted” var ikke længere på sin plads på mit blogdomaine kidszone – det har været en super fin, blød og god start… Men navnet var ikke “mig” – og det trængte jeg til, det skulle blive :)

Derfor, har jeg efter lidt vejen frem og tilbage (og leden efter det helt gode navn) fundet frem til byAnnette.dk :) – Yay!
Min søde Hr. Mand har så i weekenden sørget for, at ALT er flytte med, på det nye navn… det er altså handy, at have en god IT-mand ved hånden :D
…. indrømmet, det krævede bla. lidt prikken, overtalen og kærlige smil.. 
Men han gjorde det - og det er Så lækkert!

Hele ideen med navneskiftet opstod, fordi jeg gerne vil gøre bloggen mere personlig, tag ikke fejl – jeg har stadig mit hjerte, fingre og tankegang dybt begravet i børnemoden :) Men jeg er så meget mere end det… og det vil jeg gerne vise!

Bloggen vil tage udgangspunkt i det jeg er god til – børnemode, men! jeg vil krydre det med alt det jeg ellers laver… så som… Ebay fund, hverdagens op og nedture, rejser – vi har en tendens til at finde verdenshjørner, hvor ikke alle kommer ;) mv.

JEG glæder mig enormt, til at tage dig med bagom hende, der bare “køber børnetøj” :)
… hende der også er.. Mor, kone, eventyrlysten, chef, selvstændig,kærlig, vild med billeder … og meget mere!

2015-10-12 14.51.38

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på: Bloglovin // Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>