Bisggard Slimfit Gummistøvler…

Der går total fodtøj i den i disse dage :)

Eftersom Naja har nogle halvtossede ben, knæ og ankler er gummistøvler absolut ikke et “godt fodtøj” til hende – af nogen art.
MEN! Det skal jo helst ikke forhindre pigen i, at skulle kunne komme ud og lege i vandpytter.
Derfor har jagten været gået ind på et par, der sad så fast på hendes fod som muligt – en støvle der måske støttede mere end hun kunne sjoske i dem :)

Efter vi har afprøvet en del forskellige støvler gennem årene – både mærker, farver og former, er vi til dette forår endt med et par Slimfit gummistøvler fra Bisgaard. 
Hun havde et par lækre leopardprintet Bisgaard gummistøvler sidste år – og pasformen er bedre til hendes fod. Så med et par slimfit virker det til, der måske kommer helt okay styr på det – så hun igen kan få et par knus-elskende gummistøvler hun faktisk kan/må bruge.

Bisgaard gummistøvler til børnHele ideen med Bisgaards Slimfit støvle er, dens mindre mål i selve omkredsen omkring læggen men også henover foden – selvom der findes mange gode gummistøvlemærker til børn – synes jeg generel de alle er noget brede i det.
Derfor er denne relativ nye model (lanceret sommeren 2015) rigtig god til en smal fod og måske de børn med tendens til tynde ben.

Vælg den rigtige størrelse til dit barns gummistøvler.

Den primære fejl jeg oplever, når forældre køber gummistøvler til børn er valg af størrelse – mange har en idé om at gummistøvler “…også skal kunne bruges næste sæson…” Det er da absolut rart når børn får extra glæde af noget man køber til dem, men 1½ cm. voksetillæg er altså max når det omhandler gummistøvler!
Vælger du en større støvle end det, vil dit barn kunne risikere at skulle slæbe støvlen med sig.
Desuden vil du opleve gummistøvler faktisk kan gå hurtigere i stykker hvis du køber dem 1-2 numre for stort – næsten alle gummistøvler i dag er fremstillet af naturgummi, og det betyder at hvis de er for store = går barnet forkert i dem.
De kan risikere at “knække” lige omkring anklen og ned til sålen – det kan ske fordi støvlen er for stor eller udsat for varme, så gummiet er blevet helt tørt.

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>