Small Rags – Favorit stil <3

Jeg har længe kigget efter det nye mærke på markdet – Small rags
Stilen er lige mig, men desværre er pigerne for stor til den/de serier der er ude pt.

Men.. det er da lige ved, man ønsker dem en lillesøster eller lillebror når man ser det lækre børnetøj ;)

02 Boy 02 Girl 01 Boy 01 Girl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lige nu findes Small rags børnetøjet i str. 62 – 104  og til gode, overkommelige priser fx. koster de fleste bluser og t-shirts omkring 140/150 kr. Den dyreste style der er vist frem her, er den blomstret kjole på sidste billede – denne koster 179,95 kr.
Så alt i alt syntes jeg priserne er meget fair.

Grunden til Small rags nu er dukket op i mit søgelys (igen) er, at de fra efteråret tilføjer en del flere størrelser – yaaay!  Så tøjet fra august kommer helt op i str 140!  Noget, vi her hjemme i hvert fald glæder os rigtig meget til.
Det gennemgående tema i Small rags serien er den afslappede “vær-dig-selv” stil, hvor det hele kan mixes på kryds og tværs og på en og samme måde være ens egen stil, mens man stadig er med på den stilrene mode.
Desuden er Mr. Rags – denne bløde kludedukke også med på en del af serien – enten som fuld figur eller dele af ham.. endnu en sød detalje.

Kollektionen er designet af Lene Rix – og hun formår at ramme et perfekt snit, i en god kvalitet og et design der matcher mange…
Jeg følger hende bla. på Instagram hvor hun ofte viser nye kreationer af tegninger mv frem.. den ene skønhed efter den anden.

Kender du mærket Small rags?

Blog Hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>