DYR – Nyt mærke

Naja har været så heldig at få et nyt sæt tøj i dag :)  Hun afprøver det nye mærke – DYR

Naja-DYR DYR leopard blusen & DYR leopard nederdel

Kvaliteten på tøjet er absolut i top! I sær detaljerne i det fangede hurtigt min opmærksomhed – fx. er blusen i 100% bomuld.. den er super blød, behagelig at have på og ikke mindst P E R F E K T til en leopard-glad pige som Naja er.
Nederdelen bliver uden tvivl god til de varme sommerdage – og indtil da med et par leggings under.
På alle delene er der på siden skrevet et stort bogstav – der repræsentere det DYR der er printet på, så på Najas bluse står der “L” på siden, selvfølgelig for “Leopard”
Jeg så efterfølgende blusen med næsehornet på og denne har så selvfølgelig et stort N på siden. Naja er 6 år – meget interesseret i bogstaver og hun fangede det straks! og tjekkede Pumaen ud og udbrød “…. puma… puuuuuuma..ppppppuma… Mor – jeg tror der er et P på denne her!” Sådan der – god design detalje! ;)

Jeg er ret vild med konceptet bag det nye mærke DYR - først og fremmest er priserne rigtig gode… Vi taler om bodyer til 129,95 / 139,95 kr
Langærmede t-shirts ( som den Naja har på) til 149,95 kr – kjoler fra 119,95 kr og til de små, bodyer fra 129,95 kr. og heldragter til 169,95 kr.
Det hele er naturligvis med masser af gode dyr, dyreprints og sjove hoveder på alt tøjet.
Umiddelbart syntes jeg priserne er rigtig fine, og så længe Naja kan passe det – skal vi helt sikkert have meget mere DYR i skabet :)  

Selve mærket DYR er et lillesøstermærke til det kendte supermærke – Danefæ… selvom designet absolut er anderledes end Danefæ, så er de bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Når man får fingrene og ideerne til nye mærker til klædeskabet, så er størrelserne altid lidt vigtige… min erfaring med DYR er:
– Bluser/t-shirts er lidt til den store side i det
– Shorts/nederdele alm.
– Bodyer/heldragte lidt til den lille side

DYR_S15 (8 sur 29) DYR_S15 (10 sur 29) DYR_S15 (12 sur 29)DYR_S15 (25 sur 29) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håber, du blev klogere på DYR! og måske skal have nogle af de seje dyr i klædeskabet til børnene – det er i hvert fald allerede et HIT herhjemme :)

Blog Hilsner
//Annette

————————————–

Husk du kan følge bloggen på Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>