Dove Oxygen Moisture – og det, at prøve noget nyt…

Jeg har for lang, lang tid siden tilmeldt mig som buzzador…. min egentlige grund dengang var, at det lød spændende og en umiddelbar god måde at sprede kendskabet til forskellige varetyper og grupper jeg måske ikke normalt har i min hverdag.

Nu er tiden så kommet til, jeg har sagt “ja tak” og er blevet udvalgt til en første Buzzador test – Jeg ved allerede nu, det her blir fantastisk!
Jeg skal teste ( og dele ud) af en ny shampoo- og balsamserie fra Dove.

Det at være Buzz´er

Da jeg først gang stiftede bekendskab med buzzador var det gennem en gammel bekendt – jeg anede slet ikke det eksisterede, førend hun på facebook en dag vise noget frem HUN buzzede om – fra tanke til handling var der ikke langt og kort efter havde jeg selv meldt mig til :) Heldigvis huskede jeg at opgive hende som inspiration :)

Når Buzzador har udvalgt en til en specifik test (som man selv siger ja til) så får man tilsendt et produkt – i mit tilfælde shampoo og balsam fra Doves nye serie Oxygen Moisture. Med ens testprodukt følger også lidt vareprøver man så kan dele ud til venner og bekendte – ganske simpelt, for at få folk til at prøve det!
Det er ganske gratis at være buzzer.

Dove Oxygen & Moisture shampoo og balsam

Ofte skal folk med fint og glat går vælge mellem hårprodukter, der enten er plejende eller giver volumen – men Dove Oxygen & Moisture serien skulle hjælpe dig med begge dele!  Dove har udviklet denne innovative serie der fugter og nærer i dybden og giver både glans, volumen og sundt hår.

byannette_0002(3)

I den fine store kasse jeg har modtaget er der 2x 250ml til mig selv og 5 sæt á 50ml til at dele ud af :)
Nu skal jeg så blot forbi nogle venner/familie/bekendte og dele lidt vareprøver ud og høre deres mening om den nye Dove serie.

Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve denne første Buzz af og vil helt sikkert holde jer opdateret herinde, hvordan det går :)

Du kan også blive en del af buzzador testpanelet

Skulle du have fået lyst til at prøve at blive buzzador selv – så skriv endelig din mailadresse herunder ( eller til mig på mail info@byannette.dk ) så kan jeg hurtigt sende dig en invitation til buzzador testpanelet :)

Blog hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>