Hummel SpringSummer 2015 – Favoritter

Ny flot kollektion der netop der udsendt fra Hummel er  lige til min smag.

Jeg er vild med effekten af det super bløde denim, kombineret med en flot grøn farve til drengene og en rosa/koral nuance til pigerne.
Hummel er en af de rigtige populære brand til børn fra 0-16 år. Med plads til både hverdag og fest.
Det er det ikke så svært at få øje på den sportslige verden Hummel er opstartet i. Sportsmærket har masser af erfaring inden for både fashion- og sportstøj. Det betyder fuld fokus på især funktionalitet, kvalitet og pasform alt sammen indrammet i tøj både børn og forældre elsker.

Til dette forår er der pastel/koral farver til babypige og flotte grønne nuancer til babydreng i kollektionen. Til de lidt større børn, byder Hummel ind med lækre styles i  rosa/cerise til pigerne og navy til drengene.
Til alle aldre er der igen bløde denim dele i bla. spencer, shorts, bukser og nederdele der er et perfekt supplement til de glade farver.
Hele Hummel kollektionen er med et perfekt touch af et par vinkler og Hummel bier :)

Hummel-2015Denne kollektion rummer også Hummel overtøjet – jeg må indrømme, deres denimlook softshelljakker til både baby og junior er lige i skabet! Det er klart mine favorit jakker

HUmmel-kjole
Da jeg viste Naja på 6 år den nye Hummel kollektion valgte hun lyn hurtigt hendes favorit print… Et design der er cremehvid med masser af sorte prikker :)

Najas version er “Jeg elsker det fordi det ligner en dalmatiner”

… Børnelogik er bare fantastisk :)

 

 

 

Har du været en tur i butikkerne – web som fysiske – og kigge på den nye kollektion? Fandt du nogle “must haves” ? :)

 Blog hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>