Molo drop 2 – favoritter <3

Jeg elsker børnetøj med spil/farver på – jeg er nok ikke den mest retroet når det kommer til udvalget i mine egne børns klædeskabe – men de har meget lidt ensfarvet ;)

untitled

Molo er uden tvivl et af mine yndlingsmærker – og det er faktisk lige meget om det er til den ene eller anden prinsesse.
Jeg er i sær vild med, at Molo har formået at få skabt en pigekollektion der kan gå til alle aldre – der er ligsom noget for enhver :)

Drop 2 er netop sendt ud til Molos forårs- og sommerkollektion og netop denne har jeg ventet på! Deres nye dalmatiner print er P E R F E K T til os <3
Havde jeg haft en sej dreng, ville jungleprintet uden tvivl også ende her hjemme – jeg er ikke et sekundt i tvivl om, drenge må elske det fede print med de vilde dyr..
Faktisk spurgte Naja om det måske kunne fåes i kjole… måske det alligevel ender her hjemme ;)

Molo-ss15

Der er absolut ingen tvivl om, at der ender noget af det nye børnetøj fra molo drop 2 i mine pigers klædeskabe… det er vidst mest et spørgsmål om, om mor her kan styre sig i forhold til hvor meget ;)

Er du molofan som jeg, når det kommer til børnetøjet?

Blog hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>