Garcia – Nyere børnetøjsmærke på det danske marked

IMG_2061

Ved første øjekast tænkte jeg faktisk “Garcia” – sjovt navn! Det lyder i mine øre som en masse tøset pigetøj….Men det skulle hurtigt vise sig - jeg tog fejl.
Garcia Jeans er et hollandsk tøjmærke der selvsagt er super gode til at lave jeans – de har pasformer i alt fra den elastiske superslimfit til en boyfriendlignende baggy pasform.
Men det, de i mine øjne gør meget anderledes er deres gode prisniveau – uden at gå på kompromis med kvaliteten!
Deres jeans har et prissnit fra 249,95 til 449,95 og sekmentet mellem 250 til 300 kr er klart der, de fleste af deres jeans befinder sig.

Udover fantastiske jeans har Garcia en bred palette af toppe/overdele/bluser til et prissnit mellem 99,95 til 299,95 – igen befinder de fleste overdele sig i kategorien 100-200 kr.
Det giver i hvert fald alle mulighed for at være med på mærket og kvaliteten vil efter min mening ikke skuffe!IMG_2057

IMG_2056IMG_2059

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Billederne er fra den nye sommer 2015 levering – og nogle af stylsene er endnu ikke landet i butikkene :)

Der er ingen tvivl om, vi skal have testet nogle af de nye styles til pigerne hjemme hos os også selvom mine piger ikke tror, de kan gå i andet end leggings ;)

For at givet et indblik i den verden Garcia bevæger sig i, har jeg fundet deres fashion show fra Kids kollektionen Efteråret 2014 (desværre kan jeg ikke se, de har frigivet sommer2015 endnu)

Blog hilsner
//Annette
————————————–
Husk du kan følge bloggen på Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>