En Fants nye tøjserie – sneakpeak

Jeg har glædet mig til disse dage – for det er tid til et lille sneakpeak på en SKØN ny tøjserie der snart rammer de danske tøjbutikker :)

En Fant tøjserien lander om bare 6 dage !! 
Serien udstråler for mig hygge, god kvalitet, classic stil men med et flot twist – jeg er meget imponeret over de flotte – håndtegnet – små karikaturer af fx. den  flyvende hval bundet under en sky… og jeg kan afsløre allerede nu, det fine print kommer også på en matchende skindsko samt sengetøjs :)

ENFantSS15-2Siden 2012 har En Fant skindsko været på markedet – med forskellige pasformer, farver og kvaliteter til alle aldre – deres nye tøjserie falder fint i hak med deres classic look de har trukket gennem skoserien. Tøjserien fra En Fant kommer på markedet i størrelserne 56 til 116.
Flere af delene og printsene er unisex og kan mixes på kryds og tværs – alt efter, om man har drengemor eller pigemor brillerne på :)

Uanset hvad, så glæder jeg mig til at få den flotte kollektion mellem hænderne igen – den bliver efter min mening en stående succes!
Priserne på serien er middel – så som bukser fra 149,95 kr, t-shirts fra 159,95 kr. og strik fra 299,95

IMG_0185IMG_0186
0801

 

 

 

 

 

 

 

 

Kender du En Fant hjemmeskoene – eller måske endda tøjserien? :)

————————————–
Husk du kan følge bloggen på Facebook // Instragram

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>