Joha uld/silke sæt.. perfekt som nattøj

Naja har altid været et utroligt varmt barn… det betyder fx. at hun næsten aldrig har hue/handsker på eller for den sags skyld jakken lynet.
Om natten sover hun ofte kun i undertøj og dynen ryger hurtigt af! De sidste par dage har hun så alligevel været kold om morgenen og nattøj blev nødvendigt. Vores valg endte på joha uld.
For at undgå hun skulle få det for varmt, har vi valgt et lækkert uld/silke sæt.

joha-silke
Sættet består af en langærmet bluse – cremehvid med små blomster på, sammen med et par matchende leggings. Det kunne faktisk sagtens bruges som langt undertøj også – men vi bruger det så som nattøj :)

Nu har hun sovet i det et par nætter – det er intet mindre end fantastisk! Hun er nu lun og tilpas om morgenen, uden at have svedt.
Jeg har før gennemgået de 4 uldkvaliteter fra Joha men uld/silke er nok blevet en god favorit til Naja. Med uldens evne til at holde hendes kropstemperartur omkring de 37 grader er jeg sikker på, vi også undgår et par lange næser med uld/silken.
Desuden ved jeg, joha kommer med en uld/bambus kvalitet til næste efterår – den glæder jeg mig til at afprøve!

Jeg har desuden valgt sættet i størrelse 120 i johas 10spring størrelser og Naja måler ca 124 cm i højden – sættet passer hende perfekt til her og nu.

Kender du den bløde uld/silke kvalitet fra Joha?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>