CelaVi Nattøj og undertøj

CelaVi er et af vores absolutte favorit mærker til nattøj og undertøj.

C001CelaVi nattøj

Vi vælger ofte nattøj fra CelaVi i skuffen når det bliver sengetid – deres pasform, kvalitet og ikke mindst prints/farvesammensætninger matcher især Naja på 6 år rigtig godt.

Jeg kan godt lide, at deres nattøj findes i så mange designs – det er altid! muligt at finde et, der lige passer til vores formål i form af farver/prints der matcher alderen :) Jeg er vild med kvaliteten i 95% bomuld + 5% elastan – det gør det helt perfekt “blødt” og nemt at have på. CelaVi nattøj er lavet i alle lige størrelser (10 spring) det vil sige:
80-90-100-110-120-130-140   Reelt set er det som almindelige tøjstørrelser man kender så fx. en størrelse 120 er blot mellem 116/122 :)

CelaVi nattoj

CelaVi nattøj til børn koster 169,95 kr. pr sæt

CelaVi undertøj til børn

Naja bruger rigtig meget af CelaVi´s undertøj – primært fordi hun godt kan lide pasformen – og den er god til hende! Men også fordi, hun kan mixe toppe og trusser fra forskellige sæt.. af en eller anden årsag, så betyder det noget at undertøjet er matchende for hende ;)

CelaVi undertøjet findes i 2-delte sæt til både drenge og piger og dertil passende 3-paks løse underbukser eller boxershorts.
Undertøj fra CelaVi er ligeledes fremstillet af 95% bomuld + 5% elastan.

CelaVi-undertoj

CelaVi undertøj til børn koster 119,95 kr. pr sæt

Vi har altid været vilde med farver, prints og sjove dyr her hjemme – så de 2 sæt til pigerne på billedet herover er også det, der findes i Najas eget skab pt.

Kender du CelaVi nattøj og undertøj til børn?

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>