Koin Jeans – Cool n´ safe serie

Koin Jeans har sidste vinter samt denne vinter lavet en fin overtøjsserie i samarbejde med Børneulykkesfonden.. “Cool n´ safe” hedder serien.

Hele ideen er, at påtænke flere reflekser i børnenes overtøj – sørge for, at de kan ses i mørket. konceptet og ideen er perfekt! I sær til de unge der ikke tænker over, hvor svære de faktisk er at se i mørket.

Cool n´safe serie fra Koin

Serien kaldes “Cool n´safe” netop fordi, det skal være cool at være sikker i trafikken :) og er lanceret i samarbejde med Børneulykkesfonden – det betyder, at Koin donere et beløb til Børneulykkesfondens arbejde ved salg af overtøjet.

Udover at overtøjet har et godt formål og har et forhøjet focus på reflekser – så er det også en super lækker serie! Bestående af Koin vinterjakker, Koin flyverdragter og Koin skibukser til drenge og piger. Det hele er lavet i et godt design der passer til børn med gang i og har et vandsøjletryk på 8.000 samt en åndbarhed på 8.000.
Funktionaliteten af overtøjet er i top – der er praktiske lynlås lommer, aftagelige hætter p ådet hele, snefang i jakkerne og meget meget mere

Hvorfor er reflekser så, så vigtige på Cool n´safe serien?

Børneulykkesfonden har faktisk lavet en rigtig god pressemeddelse fra september 2013 – jeg er ret sikker på, statistikken desværre stadig er mod os i forhold til brugen af reflekser…..

ulykkelsesfonden

 

Er du opmærksom på reflekser når du køber overtøj? – og kan ekstra mange reflekser få DIG til at vælge det ene mærke fremfor det andet?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>