Vinterjakke fra Ticket To Heaven til Laura

Laura har efterhånden nået en alder, hvor hun selv har større indflydelse på hendes tøj – hun har ALTID haft en mening om, hvordan hendes personlige stil så ud – altid…
Men sådan de mere gængse ting som overtøj, tilbehør mv. har jeg indtil nu haft større indflydelse på…
MEN! i år var vi hurtige enige om nogle få kriterier for hendes kommende vinterjakke

 • Vinterjakken skulle være sort
 • Den skulle have praktiske lynlåslommer
 • Den skulle være halvlang
 • Laura havde desuden et ønske om pelskant på huen til start (men droppede det)

Så med kriterierne i hånden var vi rimelig enige om, hvad vi ledte efter og hun endte hurtigt med at få øje på en fed dunjakke fra Ticket To Heaven
Vinterjakken hun endte med er en model Monica – halvlang dunjakke i sort.

Ticket To Heaven dun jakke - Monica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ticket To Heaven vinterjakken er perfekt til hende – fordi den har et højt vandsøjletryk, hele 10.000 samt en åndbarhed på 8.000. Den halvlange model er ideel for hende, da Laura ikke er en pige der bøvler med skibukser.. det er blot et par vinterstøvler og halvlang jakke så klarer hun sig fint igennem frikvarterene.

IMG_7247IMG_7252

 

IMG_7253 Det første Laura selv kommenterede var faktisk også, at jakken ikke er beklædt med reklame for mærket, den er stilet, afdæmpet og perfekt til en tweenpige.
Den har logo skiltet i nakken sammen med hængestroppen og ellersblot et lille “Ticket Outdoor” skilt ned langs den ene side.

Her hjemme gælder vi os allerede til det kølige vejr kommer lidt tættere på – vi vil så gerne have de nye vinterjakker i brug!

Har du haft Ticket To Heaven vinterovertøj til dine børn?

2 tanker om "Vinterjakke fra Ticket To Heaven til Laura"

 1. Ja vores unger har de sidste 5 år kun haft t2h for det er bare så godt, slidstærkt, varmt om vinteren, tilpas om forår og efterår, og deres strik til kolde dage om sommeren. Deres tøj er også genialt! Kan kun anbefale det! Mor til Jonas 8, Louise 10, Jesper 15 og tøjet går i arv til kusinerne og lillebror.

  • Dejligt Carina !
   Min den yngste – Naja – havde faktisk også en vinterjakke fra Ticket sidste år :)
   Det kan faktisk ikke ses den overhoved er blevet brugt – det er så skønt når man opdager sådanne mærker i god kvalitet ;)

   Hilsen
   Annette

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>