Koin – Printet serie

Der er ingen tvivl om, mine børn er vilde med tøjmærket Koin og en af de fine nyheder endte hurtigt i skabet her hjemme.
Den nye allover printet serie fra Koin Jeans er sort/hvid – med nogle cool neonpinke kontraster… Begge pigerne endte med dele derfra, hvilket ellers normalt sjældent sker – Laura mener vidst oftest, hun ikke skal dele klædeskabs ideer med sin søster ;) og derfor plejer de hurtigt at deles lidt om prints/mærker eller farverne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koin serien består af 3 printede dele – kjole, bukser og bluse.
Laura valgte hurtigt kjolen (faktisk sammen med et par sorte Koin Jeans leggings med krøleffekt ned at siden)  og dermed fik Naja blusen og bukserne – hun har været ret vild med buksedragter indtil nu og forstår hurtigt ideen om matchende bukser og bluse der så ligner en buksedragt – men nok er lige den tand mere praktisk på de kølige dage.

2014-10-08 17.46.352014-10-08 17.48.22

2014-10-08 17.47.08

 

Alle Koin Jeans delene er lavet i det hvide/sorte mønster – vidste du egentligt at alle Koin mønstre er håndtegnet af deres designer? – fedt!

På bukserne er den neonpink detalje i en bred stribe ned af hver side – på kjolen er den ned af ærmerne samt i et smart bindebånd fortil og til sidst blusen, denne har også striben ned af ærmet.
Kvaliteten af stoffet virkede ved første håndsindtrykket en lille smule stiv i det, umiddelbart vurderede jeg det var på grund af printsene og efter aller første vask, blev det også helt super blødt og lækkert!
Alle delene er desuden i en lidt kraftigere bomuld, en smule sweat agtigt – perfekt til de køligere dage.

Er dit barn med på den “matchende mode” med bluse og bukser i samme print?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>