GIVEAWAY! Katvig net – 5 stk udloddes

Jeg er så heldig at få fingrene i nogle forskellige produkter en gang imellem, og da det er ofte er på grund af min blog og butik vil jeg så gerne dele dem med jer ind imellem :)
Derfor kan du vinde et lækkert Katvig net – jeg har hele 5 stk jeg deler ud af til 5 forskellige læsere.

For at deltage skal du:

 1. Følge bloggen – enten via Facebook eller Instagram
 2. Skrive en kommentar herinde på bloggen – fx. hvad DU ville bruge det fine net til

Konkurrencen slutter fredag d.31 oktober 2014

Katvig_giveaway

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg håber du har lyst til at deltage :)

Til info skal alle kommentarer på bloggen godkendes inden de er synlige – så selvom du ikke kan se din kommentar som det første, så kan jeg :) De bliver naturligvis godkendt løbende og hurtigst muligt 

31 tanker om "GIVEAWAY! Katvig net – 5 stk udloddes"

 1. Det lilla vil være perfekt til min mindste datters skiftetøj, når hun skal til at starte i børnehave den 1 november

 2. Med fire børn er der altid brug for en ekstra pose til skiftetøj. Vi er rigtig tit på farten og der bruger vi stofposer til skiftetøj, legetøj og madpakker. De bliver også brugt til skiftetøj i SFO og børnehave …. Samt når vi handler ind :-)
  Håber jeg bliver en af de heldige ,… Kunne godt bruge et nyt net :-)

 3. Det skal ligge i min taske, så jeg altid har et indkøbsnet ved hånden, og derfor ikke skal købe plastik poserne. Godt for miljøet og pengepungen

 4. Jeg ville give det til min nye niece som snart bliver født, for så de kan have styr på de mange ting der skal med når man har en nyfødt baby❤️

 5. sikke en fin give away. Følger via facebook.
  Jeg vil bruge nettet til at transportere tøj og madpakker til og fra vuggestue og børnehave.

 6. Ihhhh… Perfekt til at hænge på min barnevognen med det mest nødvendige….
  Sådan et gad jeg godt vinde.
  Vh Isabel

 7. Til sunde snacks så min lille grovæder af en søn kan smovske på vej hjem fra institution. Min søn er ret madglad haha ;)

 8. Jeg vil bruge det på job, de friske varme farver giver en dejlig udstråling, når man har kedelig mørk uniform på, men skal jo ha noget til madpakken, papir, drikkelse og kuglepennen.

 9. Ville bruge det til at have legetøj i når vi skal i mødregruppe, hjem til bedsteforældrene eller når vi rejser med toget til Sjælland. Eller som en mini pusletaske når jeg bare skal ud på en kortere tur med barnevognen.

 10. Som lille pusletaske på de korte ture. Er sikker på der også er plads til både lidt legetøj og yndlingsbamsen i det lækre net.

 11. Jeg vil bruge den til ekstra tøj og alle deres andre sjove ting til mine to drenge og vores lille prinsesse. Med tre børn i huset er hænderne altid fydle når vi skal nogle steder og til og fra bilen. Vil vær lækkert med et flot net til alle vores sager.

 12. Jeg syntes, at det mørkeblå er rigtigt flot og vil passe godt til min lille bandit :) Så ville jeg helt sikkert bruge det til at transportere ting til og fra dagpleje og når vi skal over at besøge mormor og morfar :) Jeg bruger lige nu en pusletaske, hvor den ene trykknap er gået i stykker.

 13. vil bruge det til min søn som han kan have med i børnehave. når han skal transporter madpakke, tøj osv

 14. Har en dreng og en lillebror på vej, får rigeligt brug for et net, når vi skal ud af døren! Så fine. : )

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>