Danefæ favoritter + kend kvalitetskravene!

Danefæ har altid været et af Najas personlige yndligs mærker… det betyder fx. hun ofte ender med kjoler, leggings, nerdele mv. derfra.
Hvis der er noget Danefæ kan – så er det at være stabile i designet og ikke mindst kvaliteten :) Det er meget få gange vi har oplevet problemer med varer derfra.

Vidst du fx. godt Danefæ vægter kvalitet, farveægtehed og sikkerhed højt ?
De tester jævnligt alle typer produkter for fx skadelige stoffer, slidstyrke og farveholdbarhed. Faktisk har de en lang række af krav og forventninger til deres leverandøre, samt Danefæ samarbejder med det internationale test-organ SGS samt Dansk Teknologisk Institut for at sikre dine og mine børns tøj.
Det betyder fx. ingen løse snore i jakkerne, farveægthed i bomulden efter vask ( hvis den vaskes korrekt selvfølgelig) og ikke mindst en høj standart inden for pasform.

Jeg må sige, jeg både som kunde og forhandler værdisætter højt og jeg værdisætter, at Danefæ går op i kvaliteten – så jeg ved, jeg kan regne med samme høje standart i alle deres produktgrupper.

Mine AW14 favoritter
Jeg har været en tur igennem deres efterårs kollektion af tøjet.. og det har godt nok mange fine, fine ting med denne gang…  Men min plan var, at udvælge 5 “drenge” og 5 “pige” favoritter :)  Faktisk ikke en særlig nem opgave jeg gav mig selv der… hmm.. men her er de:

pige

LilMissLover L/Æ body – 169,95 kr
Navy Badedragt – 229,95 kr
Gråmeleret Freja kjole – 274,95 kr.
Rygsæk m. Freja – 199,95 kr
Sweatkjole m. tiger – 524,95 kr

 

dreng

Astroerik Bluse – 249,95 kr
Heldragt m. piratviking – 269,95 kr
Sweat med Dozer – 324,95 kr.
TrakThor Bluse – 199,95 kr
Termovest – 599,95 kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selvom jeg absolut syntes Danefæ er gode til at udvikle sig – finde på et tvist, et nyt print eller en ny “serie” af varer… så holder de altid utrolig godt ved deres DNA.. og deres favoritter i fx. blå/blå/navy eller lilla/lavendel får jeg aldrig nok af – jeg elsker den originalitet der hører med.
Selvom de nye prints som tigeren, dozeren, krudtuglen, Freja osv er flotte, så er en klassisk Erik eller Svane bare en klassiker der altid hitter

Jeg syntes ofte man vender tilbage til de mærker man ved “fungere” i kvalitet, pasform og stil for ens barn – og sådan har jeg det absolut med Danefæ og Naja :)
Der er INGEN tvivl om, den fine Freja kjole med glimmerkronen og i  en gråmelange tone bliver den næste del Danefæ der finder frem til hendes skab :D :D  …. GODT! Hr. Far ikke kender forskel på nyt og “Deeeen der – DEN! har været i skabet længe!” :D

Afslører din mand dig, når du forsøger fylder nyt i børnenes klædeskabe uden de egentlig mangler ? :D

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>