Papfar Kids Uld

Papfar Kids uld og uld/bomuld serierne er til dette efterår lige til min smag – perfekt afbalanceret uldnuancer og med et flot twist af print og badges.

Ren merino uld.
Papfar Kids serien i 100% merino uld består af ensfarvet uldserie – der findes til enten baby i str 50-100 cm. samt en junior uldserie i str 2 – 12 år.
100% merino uld er perfekt til regulering af kropstemperaturen – her hjemme hos os, anvender vi fx. Papfar Kids uldserien til nattøj og hyggesæt.

Men det hænder bestemt også mine børn har leggingsene på under en kjole på en kølig dag.

Det gode ved ren uld er, at det er et tyndere lag, der hjælper med at regulere kropstemperaturen – dermed kan ulden både lune og køle. Desuden er uld behandlet med landolin der gør det selvrensende, det er bakterienedsættende og ekstra godt for børn med fx. allergi.

1907792_711990188887171_1254170080512764219_n

Uld/Bomuld blanding.
Papfar Kids laver også et uld mix – af uld/bomuld.
Denne serie er en smule tykkere end ren merino uld. En uld/bomuld varer er tykkere da den er lavet af 2 lag – uld på ydersiden og bomuld på indersiden, helt teknisk er disse 2 lag så “syet sammen”.
Uld/bomuldsblandingen fra papfar er med dens struktur også mulig at printe på – derfor finder du forskellige prints, store som små på serien fra papfar Kids.

Til dette efterår har Papfar Kids lavet et flot hjorte print – mixet med iskrystaller. Fordelen med uld/bomuld mix er bla. at barnet stadig får den gode lunhed fra ulden på ydersiden men en blødere inderside med bomulden. Desuden er laget tykkere og mere perfekt som fx. bluse, body eller leggings.

Alt i alt har vi altid været glade for uld fra Papfar Kids og mixer gerne den rene uld med uld/bomuldsserien :) Jeg er overbevist om, man med uld kan hjælpe kroppen med at holde sygdom og snotnæser længere væk, når kropstemperaturen holdes omkring 37° C

Jeg vil til en hver tid anbefale at vaske beklædningsdele af uld så lidt som muligt – og altid på uldvask med uldvaskemiddel.
Det er for at beskytte uldens fibre samt vaskemiddel beregnet til uld indeholder landolin – for at opretholde uldens evne til at være selvrensende.

Jeg håber DU er blevet lidt klogere på den fede uld og uld/bomudsserie fra Papfar Kids og måske fået lyst til at afprøve det til dine egne børn.
Vi er meget glade for det.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>