Koin fugleprint <3

Laura har altid været absolut vild med Koin <3 På en måde, rammer Koin Jeans ofte lige hendes tween stil – med deres lidt “rå” serie til pigerne, med et twist af noget tøset – blomster, print, striber, nitter, glimmer eller noget helt andet :)

Deres helt nye levering til september 2014 er ingen undtagelse – Laura er VILD med bla. den nye fugleserie… I sær kjolen, leggings og en fin sort nederdel med et diskret mønster
Fotor0912201842Der er ingen tvivl om, det er disse 3 styles hun først får i tøjskabet – faktisk, er kjolen allerede landet hos hende og den skal klart på i morgen når vi skal til kræmmerdag på skolen ;)
Silhuetten er cremehvid/lysgrå med de store fine fugle – vidste du godt, at ALLE prints Koin laver er håndtegnet af deres designer … Respekt herfra! Der er så mange flotte grafiske prints der er kommet ud af de hænder.

Selvom jeg “kun” har piger – så må altså indrømme, der også er nogle fede sæt til drengene fra Koin – blandt andet deres pixel jeans med den lidt slimfit pasform – perfekt til de vilde drenge i dag, og så kan en mørk denim bare bruges til SÅ mange seje t-shirts og skjorter.
Mit favorit sæt fra deres september levering er den mørke flagermus bluse med et par mørke jeans – perfekt til hverdag og fest!Fotor091220146

Kender du Koin Jeans ? Jeg håber du har lyst til at dele DIT yndlignsstyle fra Koin med mig  .

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>