Joha uld/bomuld til efteråret

Joha er kendt for deres fantastiske kvalitet – hvad end du vælger deres tykke opkradset uld, den rene merino uld eller uld/bomuld blandingen får du altid en god kvalitet, i et design der passer til børn og med et fint – oftest barnligt eller neutralt design.

Det uld/bomuld der er sendt ud til efteråret 2014 er absolut ingen undtagelse – jeg er VILD med deres fine striber, der matcher perfekt til den klassiske stil
Et lille udpluk af serien i uld/bomuld fra Joha:

jooha johha1 fiilesDet gode ved Joha ulden er, at den er svedtransporterende og har en isolerende effekt – på den måde opnår du en naturlig krops temperatur hos de små – ulden kan varme når kroppen bliver kølig, og køle hvis det bliver svedig.
Desuden er den nem at bruge, da den tåler at blive vasket i vaskemaskinen, naturligvis altid på uld vask med uld sæbe - men det er super nemt og holder uden rigtig flot.

Der findes i alt 4 kvaliteter indenfor Joha uld – en kort gennemgang:
Ren uld – er super absorberende og hjælper børnene med at regulere kropstemperaturen  på den måde kan du let undgå sygedage og snottede næser.
UId/bomuld - er med 100% bomuld på indersiden og 100% merino uld på ydersiden, det giver dig en unik blanding så selv sart hud kan opnå den lune uld effekt - med blød bomuld mod kroppen og regulerende uld på ydersiden.
Uld/silke – en flot blanding, der giver en sublim blød kvalitet, dette mix er perfekt til dem der går efter det absolut bedste, silken er ren og giver en super let og blød uldblanding mod huden.
Soft Uld – er en opkradset merino uld, perfekt som yderste lag – denne kvalitet bliver oftes brugt til uld sovedragter, uld heldragter, uld elefanthuer, uld luffer og uld futter fx.

Jeg håber, du er blevet klogere på joha uld/bomuld tøj til børn, jeg vil til en hver tid anbefale det :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>