Freds World – Vi anbefaler

Dagens Najsen har tullet rundt i en super fin Freds World buksedragt.

FW-

Dragten har hun fået i den fine goodiebag fra økologiske Freds World under Ciff Kids messen.  Hun har på det sidste opdaget, hvor dejligt blød og behagelig sådan en buksedragt er – Denne er bestemt ingen undtagelse og at den så er lavet i økologisk bomuld er bare en super ekstra bonus for mig.
Selvom det ikke ligefrem er årets varmeste dag, så kan denne jo sagtens bruges indendøres ;)  Desuden er det planen hun skal have et par cremehvide strømpebukser under, når det bliver køligere ude – den skal helt bestemt bruges så meget som muligt!
Dragten er fin turkisblå farve med små lyserøde flamingoer over det hele. Fotor0816230717

Udover buksesdragten indeholdt Freds World goodiebaggen også en basic top og 2 seje t-shirts.. Den fine hvide t-shirt med “stop bullying” faldt også lige i Najas smag – denne er fra Freds World tween serien – Freds Federation. Den skal helt sikker på i skole på mandag ;)

Bruger din pige buksedragter? – Hvilke er jeres favorit?

2 tanker om "Freds World – Vi anbefaler"

    • Tusind tak Lisbeth – Der er heller ingen tvivl om, at dragten er et super hit hos Naja ;) faktisk, brokker hun sig jævnligt over vejret.. da den ikke er sådan heeeelt god til blæst og regn ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>