Freds World AW14 – Drop 1

Første drop fra økologiske Fred´s World er lige på trapperne… Som altid er serierne i gode stærke farver og med et sjove “twist” - Fordelene ved tøjet fra Fred´s world er mange – bla.

  •  Alt tøj produceres i økologisk bomuld
  • Fred´s World tøjet er GOTS Certificeret
  • Pasformen på tøjet er perfekt
  • Tøjet er altid fri for tungmetaller, overskudsfarve mv.

Kollektionen består af 3 drops – medio juli, medio august & sidst august – alt i dette indlæg er fra første drop og dermed tilgængelig i butikkerne i løbet af næste uge.
Noget af det, jeg glæder mig aller mest til, er den nye serie “My I” Jeg ved, dette print også kommer i en pige nuance – lilla med pink print.
Samt alle 3 farvesammensætninger kommer også sengetøj – både babysengetøj, juniorsengetøj og voksensengetøj.
IMG_1992(1)IMG_1994
“My I” serien er en ny basis serie fra Freds – Den matcher fint ind i de eksisterende basisfarver i fx. Alfabukserne og basis bluser/bodyer.

Udover det, er der altid nogle bærende temaer i kollektionerne – her i drop 1 er det primært fede striber i orange/pink til pigerne – og et sejt bilprint til drengene

IMG_1999 IMG_2014IMG_2003 IMG_2002På de 2 øverste billeder er det lige til se små (62-92)  bodyer fra kollektionen sammensat med praktiske, ensfarvet bukser fra basis serien ALFA.
De 2 nederste billeder er til de større børn (104-128)
Printet med maskinerne på er jeg sikker på bliver et kæmpehit, og dette allover print kommer bla. i heldragt, body og bluse – samt bluse til de store.

Udover selve kollektionen kommer der også nyt basis – Jeg forventer, at lave et samlet indlæg når alt Fred´s World basis er landet, men et lille sneak på det nye undertøj 
IMG_1990IMG_1991

Jeg er personlig vild med denne nye børnetøjs serie fra økologiske Fred´s world og efter min personlige mening, er det en af de stærkeste serier, jeg har set fra dem.
Alt tøjet kan købes i flere butikker bla kids-world.dk i løbet af næste uge

Har DU prøvet Fred´s world børnetøjet til dine børn? Hvad er din erfaring med det?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>