Puma Active – Anbefaling

Flere af jer har spurgt ind til de Puma sko, Naja har haft dette forår (som jeg viste frem i Puma indlægget her) – og lad mig sige med det samme.. de får den absolut bedste anbefaling herfra :)   Puma Active  til børn er god på mange måder:

  • Bønevenlig velcrolukning over foden
  • Stødabsorberende indersål – perfekt til aktive børn
  • God åndbarhed – så ingen sure tær ;)
  • Kvalitets model til en god pris
  • Smal model – så den sidder til foden
  • Designet som en løbesko

Til dette forår findes Puma Active i 2 farvekombinationer – pink med turkis og marine med rød.
IMG_0127

 

Det, der så absolut har gør denne Puma model til min favorit er dens velcrolukning – det er intet mindre end genialt at lave en velcrolukning i en børnsko – som børnene let kan finde ud af.
Modellen er super nem at komme i, fordi skoen lukker helt op når den åbnes – den er let at lukke og sidder hurtig “til foden”.
IMG_0121 IMG_0125 Modellens velcrobånd er del i 2 henover foden – det betyder, at den ikke skal trækkes henover foden og lukkes med velcroen.
Som det forhåbentligt sees på billederne, så kan skoen åbnes rigtig meget når velcroen åbnes – og det gør dem bare super nemme lige at hoppe i for børnene selv.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi kommer til at vælge Puma sko til vores børn igen – har du erfaringer med deres børnesko ?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>