Økologiske Freds World – Uden filter :)

Freds World er et af mine yndlings mærker! - først og fremmest, fordi det ikke indeholder nogen former for kemi og holdbarheden er i top… som du måske husker fra mit indlæg om valget af sommerjakker, så valgte min datter Naja en sommerjakke fra Freds World :)

Tænk sig, at Freds World laver tøj uden tungmetaller, ftalater, ekstra farve eller andet overskuds kemi man kan finde i tøj i dag.
Du kan være sikker på, Freds World holder sig til den standart altid – Alt deres tøj (dermed undtagen overtøj) er GOTS certificeret og giver os som forbrugere den bedste garanti for kemi-fri tøj.

FredsWorldFacts

Freds World kollektionen er altid bygget op omkring forskellige temaer – til denne sommer 2014 er der masser af søde dyr – flamingoer, aber og hunde men også traktorer som på billedet herover (er det ikke bare altid et hit?!) samt søøøde hjerter.

Udover de gode farver, prints og design der følger kollektionerne
- laves også en Freds world basis serie med fx.

  • Alfa bukserne - bløde bomuldsbukser med en bred elastikrib i livet
  • 2 delt undertøj til drenge og piger
  • T-shirts med lang- og korte ærmet
  • Bodyer – også lang- og kortærmet
  • Leggings – der også matcher ind i kollektionen

På den måde dækker Freds World hurtigt det daglige behov for farver, spragl og “leg” i tøjet – til de ensfarvet tilbehør- og hverdags ting der bare helst skal mixe lidt til det hele.

Som et ekstra lille tiltag, har jeg fundet et tilbud frem på basis serien – så også DU kan prøve den gode kvalitet, pasform og design på dit barn :)

FredsWorldBasisHar du haft tøj fra Freds World til dit barn før ?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>