Farverige puslehynder

Puslehynder er en verden for sig selv – de kan være store og små, mulige at tage med eller ligge fast på puslebordet… Et er sikkert for mig – der skal farve på :)

En god puslehynde er lavet af blød skum, med sider der er højre end midten så barnet ikke triller ud over siden.  Desuden skal overfladen være let at tørre af, og betrækket aftageligt, så det KAN få en tur i vaskemaskinen hvis intet andet hjælper.
Desuden er det vigtigt, puslepuden kan være på puslebordet, så ledes den ikke skubbes rundt – sørg for, at vælg en pude der matcher det puslebord du har.

Så fx fine puslehynde fra Småfolk  - findes i både drenge og pige bondegårdsprint

hynde2hynde1

 

 

 

Er lige efter mit hoved – perfekt til puslebordet :)
Masser af farver, prints og designs der både kan være spændende for baby/barn at se på – men også for at få godt gang i farverne.

Et andet godt bud på farverige puslehynder er smallstuff – de laver både farverige hynder med prints/mønstre men faktisk også nogle gode ensfarvet , der stadig giver et flot spil

hynde3hynde4

 

 

 

 

 

Hvordan ser puslehynden ud hjemme hos dig?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>