Danefæ tylnederdel – perfekt til skovtur!

Igår søndag var vi ude på tur – en fantastisk tur til Silkeborg og ikke mindst, på toppen af himmelbjerget samt ude og se hvor Gudenåen havde sig udspring :)
Laura var ikke i hopla til de store billeder – men Naja derimod strålede som en sol – hun havde nemlig sin næsten-helt nye danefæ tyl nederdel på.

Findes der måske noget bedre, end at være en tur i skoven med tylnederdel på – bestemt ikke! Naja knus elsker hendes tylnederdel med 3-4-5 lag tyl, den danser og svejer omkring hende når hun går, og giver anledning til så mange fine snakke – og som Naja selv siger det ” og så matcher den bare ALT mit tøj” …

2014-03-16 14.20.532014-03-16 15.07.07

Fik taget et par rigtig gode billeder af hende og nederdelen…

Hun er simpelthen så fin – og så gik det lige op for mig, at hendes Ticket To Heaven vinterjakke med fyrværkeri faktisk også er rigtig flot til det store pinke tylnederdel fra Danefæ.

 
Nederdelen fra danefæ er uden tvivl alle pengene værd – selvom den ser tung og “stor” ud så følger den hende så fint, og har bindebånd samt justerbar livvidde i – så den hænger godt på hofterne.

Har din pige også en yndligs nederdel/kjole der bare MÅ med på tur… altid? :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>