Tur på legepladsen – børn og farvelade

Idag har vi været en tur på legepladsen ved Musikhuset i Esbjerg – Naja var så glad og stolt igår – hun fik en fin ny cykel af hendes farmor og farfar <3  DEN! Skulle naturligvis luftes i dag – og det betød en tur på legepladsen.. hold nu op det blæste og blæste!
Nede på legepladsen fik jeg taget et par billeder… og se lige en farvelade Naja faktisk er i dag – det er ikke altid nemt, når man også selv har en mening om, hvilket tøj man skal ha  på :)

2014-03-15 13.03.34

Najas outfit i dag består af en mindre farvelade… Selvom hun faktisk har en ensfarvet kjole på – er den heelt væk, under den printede vinterjakke
Vinterjakke fra Ticket To Heaven
Printede leggings fra Me Too
Kondisko fra Puma
Kasket fra Lego Friends
Velour lommekjole fra MALA 

…. som du måske kan fornemme, er Naja meget vild med spræld og farver :)
2014-03-15 13.05.31

 

Laura var også med på cykelturen… Hun var i anledning af hendes “tween-slap-af-lørdag” kravlet i hendes super fede zebrastribet buksedragt fra Koin.. love it! :) samt hendes vinterjakke fra Racoon – den er faktisk fra sidste år… men hun har simpelthen været så glad for den, den måtte bruges 2 sæsoner.

Der er ingen tvivl om, der er stor forskel på begge mine børns stilarter – Naja er vild med farver og spræld.
Laura har ALTID været en kjolepige – altid kjoler og leggings.. men det siste halve år, er hun begyndt at udvide horisonten lidt og på samme tid prøve lidt forskellige stilarter af … tyllen er hun omend ikke vokset fra ;)

Kan du også blive overrasket over, hvor vild en sammensætning af farver kan blive – når man pludselig ser det på billeder? :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>