Modemagasinet – Keiki – 12 udgave

keiki-12

Jeg er ret imponeret over, hvordan moderedaktøren – Katrine der står bag Keiki formår at fortælle, forklare og fremvise fantastiske mode tendenser til børnene.

Det 12. blad fra Keiki er netop udkommet – og denne gang er der blandt andet en serie gode inspirationssæt med, fra mange forskellige webshops – blandt andet kids-world.dk Når jeg læser bladet igennem, og blot lader mig inspirerer, er det let og lige til at finde frem til de tøjstile og varer Keiki har valgt at fokusere på.
Under hvert billede er indlagt et link, direkte til en webshop der forhandler præcist den fremviste varer… Det er både nemt og smart! :)

I det 12. magasin der netop er udkommet indeholder masser af gode ideer og inspiration til efterårsmoden – både hvad angår modetendenser, decideret bud på overtøj og varmere tøj til børnene.
På det læsestofsmæssige plan er det, der fanger mit øje mest er den lange og gode artikel om Freds World By Green Cotton.. Det er inspirerende at læse, hvordan de igennem årene har udviklet sig – og ikke mindst, gjort det økologiske børnetøj farverigt og “ekstra lækkert”

Det er skønt med gode moderedaktøren  der kan holde focus i børnehøjde, og jeg ser frem til, at læse mange flere Keiki magasiner..
Og nu får DU også chancen for, at stifte bekendskab med Keiki bladet – læs den 12. udgave lige her:
Keiki bladet – 12 udgave

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>