Tid til hjemmesko – måske Meltons?

Hjemmesko hører sig efteråret til – uanset om man er stor eller lille, er hjemmesko fantastiske og hyggelige :)
Og et af de mærker, der er rigtig gode til hjemmesko er uden tvivl – Melton!

Elastiksko fra Melton

Da mine egne piger var små, brugte de altid meltons fløjlsfutter til fødderne – både hjemme og i vuggestue… og da de begyndte at gå rundt, skiftede vi til elastikskoene fra Melton.
Melton laver altid en bred serie af forskellige farver og motiver og kvaliteter – så der findes sko med fx. elastik omkring hele foden, sko med velcrolukning – og sko med elastik i siderne.

Melton skindskoene findes med et hav af forskellige applikationer – der er naturligvis altid et eller andet køretøj – biler, traktorer, flyvemaskiner til drengene, og til pigerne er det ofte blomster eller dyr der bliver anvendt.

Fordelen ved at anvende bløde skindsko er, at skoen let kan forme sig efter foden – uden at foden bliver formet efter skoen :)  På den måde er det foden der bestemmer og ikke skoen der begrænser.
Desuden er alle melton hjemmesko lavet med ru bund af ruskind – så de er let skridsikre på glatte overflader.

meltonMelton fløjlsskoene er altid lavet i den blødeste fløjl, med en fin bomulds inderside så de er  både lune og gode.De lukkes let til omkring foden med en justerbar snor med spænde fortil.
De findes ofte blot i ensfarvet modeller – i alle regnbuens farver, men ind imellem kommer der også en model eller 2 med applikation – som den på billedet.

Har du kendskab til Melton hjemmeskoene? Og bruger dit barn elastiksko eller fløjlssko?
babyshoes_fall_2010

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>