Ticket Outdoor Flyverdragter – 2013

IMG_9026

Ticket Outdoor har, udfra min personlige optik, altid leveret overtøj og tilbehør i en rigtig god kvalitet – de formår ofte at sammensætte farver, kvaliteter og en pris der er matchende.

Med Ticket Outdoor får man ofte funktionelt, brugbare flyverdragter til sine børn – der også kan tåle at blive brugt
Vinterovertøjet er som oftest med et vandsøjletryk på 8.000 samt en åndbarhed på 8.000 – alt Ticket til et efterår er naturligvis med tapede sømme, de er vind- og vandtætte, stærke støvlestropper, gode frontlommer, lukning ved håndledet og elastik ved foden samt med gode, synlige reflekser er blot nogle af de fede detaljer Ticket Outdoor flyverdragterne har.

Glat nylon dragt

Printet Ottoman

Til efteråret 2013 har Ticket Outdoor endnu engang leveret en bred vifte af vinterovertøj – masser af fede flyverdragter – både ensfarvet og mønstret.
Desuden laves flyverdragterne i 2 forskellige materialer – en lidt glat og shiny nylon samt en stilfuld ottoman.
Alle dragter findes desuden i 2 modeller med enten enkelt eller dobbelt lynlås og alle pelskraver samt hætter er aftagelige.
- Str 74-98 findes med dobbelt lynlås
- Str 92-140 findes med enkelt lynlås – alt efter model.

K369

MG_9197

Hver sæson findes der desuden forskellige prints på

vinterovertøjet – i år har Ticket valgt at bruge blomster og fyrværkeri til pigerne samt store flotte stjerner, samt et bogstavprint til drengene.
Det er bestemt ikke at udelukke, at min datter Naja på 5 – vil være at finde i det fede blomster print når sneen daler – og hun skal naturligvis have matchende elefanthue og luffer :)
Drengeprintsene til 2013 er en smule mere dæmpet end pigerne.. men det betyder blot, det er nemmere og sejere at sætte noget farverigt og sjovt tilbehør til :)

Ticket Outdoor har desuden vundet den svenske “Bäst-i-test.se 2013″ med deres fantastiske flyverdragter. Her er flyverdragterne blevet testet for vandtæthed, slidstyrke og funktionalitet.
Flyverdragterne fra Ticket Outdoor kan uden tvivl sagtens få min personlige anbefaling.

TicketNyheder

Kender du Ticket flyverdragterne?
Har du endnu ikke valgt dit vinterovertøj til 2013 – er Ticket uden tvivl et rigtig godt bud!

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>