Termotøj – kampagne! 199,95 kr

Så er det i følge kalenderen igen blevet efterår – og tiden til regntøjet og termotøjet skal findes frem fra skabe og skuffer :)

Termotøj har den ene fantastiske funktion – at holde dit barn varmt – det er ofte lavet i et tyndere materiale, og dermed perfekt til kombination med regntøj.
Termotøj fås i flere forskellige varianter alt efter, hvad man finder mest passende til det enkelte barn fx om det skal være termoheldragt eller  2 delt termotøj
Desuden fås de forskellige modeller med enten rib eller elastik kant ved hænder og fødder – og nogle sæt har et ekstra lag fleece foer inden i.

Generelt er termotøj et lunt og godt produkt! Og rigtig mange børnehaver og vuggestuer bruger det dagligt i de kølige måneder til børnene, fx. med termojakken og regnbukserne i et mix, hvis det ikke regner – men jorden er våd.
Desuden kan det anbefales at få anskaffet et sæt termotøj til børnene hvis de går i skovbørnehave eller ude.børnehave.

Termotøj behøves bestemt ikke være kedeligt, der findes flere designs med både striber, neon kontraster og mønstre – i tidens trend er termo et brugt materiale til fx. fashion veste, termo jakker og som detaljer på fx. skjorter

Termotøjskampagne

 

Hos Kids-world.dk har vi fundet frem til en kampagne på termotøj fra CelaVi og CareTec – hele 12 forskellige designs i skrivende stund til 199,95 kr pr sæt … og så med fri fragt ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>