Sengetøj… Jeg er vild med logo sengetøj!

Jeg har en form for… svaghed.. når det kommer til sengetøj - altså, kan man seriøst få for meget sengetøj??
Der er ikke noget mere behageligt, end komme i seng til rent og nyt sengetøj.. uhmmmm!

Selvom meget af vores voksen sengetøj er til vores egne piger på knap 5 og 9 – bruger jeg faktisk også rigtig meget fra de gode børnetøjsproducenter til os selv.. fx fra Katvig, Småfolk eller Ej Sikke Lej..

H694  HF918HG125

 

 

Faktisk… sover vi pt. med et super flot og lækkert danefæ design – helt turkis med den store seje viking, Erik på fronten og brede marine/turkise striber på bagsiden.
Jeg har altid haft en forkærlighed for de forskellige logo sæt man kan få .. på en eller anden måde er de i min verden hverken “barnlige” eller for kedelige ( … læs: voksne!) og så er det altså en suuuper lækker kvalitet!

Noget af det bedste vi har, er også det pigerne vælger først er HE384det økologiske sengetøj fra Katvig - det er simpelthen så lækkert og blødt, også efter 100 vaske!
Det er lavet i en god kvalitet af bomuldssatin og så er det økologiske GOTS stempel da bare et ekstra plus ;)

 

Hvordan har du det med sengetøj? – skal dit være ensfarvet? farverigt? sjovt? voksent – eller låner du også børnenes designs som mig, ind imellem? :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>